کسب تندیس بلورین در سومین کنفرانس بینالمللی مدیریت دانش با رویکرد رهبری دانشگران
سومین کنفرانس بینالمللی مدیریت دانشی با رویکرد رهبری دانشگران با توجه به محدویتهای ناشی از شیوع بیماریCovid-19 در تاریخ ۸ مهر ۱۳۹۹ با حضور بیش از ۶۵۰ نفر از استادان، پژوهشگران، محققان و مدیران ارشد سازمانهای کشور به صورت آنلاین برگزار گردید.
هدف از این کنفرانس توسعه مهارتهای رهبری مدیریت دانشی و توانمند سازی دانشگران در ارزش آفرینی و تعالی و محورهای آن عبارت بود از:
- محورهای رهبری دانشگران در مسیر تحول دیجیتال؛
- سبکهای رهبری و ارزشهای سازمانی دانشگران؛
- مدیریت دانشی و قابلیت پویا در کسب مزیت رقابتی پایدار؛
- رهبری دانشگران (عشق و تعهد، حمایت و انگیزش، بلوغ سازمانی)؛
- یادگیری دوسویه و استخراج دانش، دانشگران سازمانی.
همچنین برای سومین سال پیاپی مراسم جایزه مدیریت دانشی با حضور مدیران عامل و نمایندگان آنان به همت انجمن مدیریت ایران و دانشگاه خاتم همسو با کنفرانس برگزار و نتایج آن در روز کنفرانس اعلام گردید.
در ابتدای این مراسم، دکتر مجید قاسمی رییس سیاستگذاری کنفرانس بینالمللی مدیریت دانشی به بررسی موضوعات مدیریت دانش با رویکرد رهبری دانشگران و بحث اثر رهبری دانشگرایانه بر نوآوری پرداختند. رئیس انجمن مدیریت ایران عنوان نمودند که رهبری دانشگرایانه مقدم بر مدیریت دانشی میباشد و رهبری دانشگرایانه به عنوان یک نیروی محرک برای مدیریت دانشی عمل میکند.ایشان با تاکید بر تعریف رهبری دانشگرایانه بیان نمودند، رهبری دانشگرایانه به عنوان یک نگرش یا عمل قابل مشاهده یا ضمنی به «ایجاد»، «اشتراک» و «بهرهبرداری» از دانش جدید سرعت میبخشد؛ به نحوی که منجر به تحولی در تفکر و نتایج جمعی شود.
در این کنفرانس پروفسور آندریاس برندنر(Brandner) رئیس انجمن مدیریت دانشی اتریش، رهبری دانشگران را به عنوان یک چالش چندوجهی مطرح و در رابطه با این موضوع به صورت آنلاین سخنرانی نمودند. پروفسور برندنر توضیحاتی را پیرامون چالشهای توسعه دانشی ایران در سال ۲۰۲۱ بیان و به تشریح مدل مدیریت دانشی برای توسعه پرداختند. همچنین ایشان نکاتی را پیرامون فرهنگ دانشی و ویژگیهای سازمانهای دانشی را بیان نمودند.
در ادامه این کنفرانس آقای دکتر بیژن خرم مشاور مدیریت در خصوص رهبری دانشگران و نخبگان با رویکرد سیستمی سخنرانی فرمودند و به سیر تکوین حیات اجتماعی و مدیریت اشاره و توضیحاتی را پیرامون چالشهای جهان پسا مدرن بیان نمودند.
آقای دکترمهدی شامی زنجانی پژوهشگر تفکر و تحول در عصر دیجیتال و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران سخنرانی خودشان را با عنوان تفکر دیجیتال؛ کلید رهبری تحولآفرین در عصر حاضر ارائه فرمودند.
آقای دکتر محسن قدمی مدرس دانشگاه و مشاور ارشد مدیریت در رابطه با مدیران دو وجهی و تعاملی در مدیریت دانایی سخنرانی نمودند. ایشان به ابعاد جوامع و سازمانهای یادگیرنده و یاددهنده بر اساس مکتب مدیریت دانایی استراتژیک و همچنین به چالشهای مدیریت دانایی استراتژیک متعادل دووجهی پرداختند.
سپس آقای دکترعلی اصغر پورمند مدیر عامل شرکت مادرتخصصی توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه به ارائه تجربیات مدیریت دانشی در شرکتهای زیر مجموعه میدکو و دستاوردهای حاصل از این رویکرد پرداختند.
در خاتمه دکتر آذر صائمیان، دبیر علمی کنفرانس بینالمللی مدیریت دانشی، گزارشی از روند سومین دوره جایزه مدیریت دانشی ارائه نمودند و به حمایت دانشگاهها، انجمنها، وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی از این کنفرانس اشاره کردند، سپس در خصوص سومین دوره جایزه مدیریت دانشی نکاتی را فرمودند. ایشان اظهار داشتند ۲۲ شرکت متقاضی حضور در فرآیند ارزیابی سومین دوره جایزه مدیریت دانشی بودند، دورههای آموزشی آشنایی با مدل و اظهارنامهنویسی در چندین نوبت برای متقاضیان برگزار و ارزیابیهای این شرکتها با همکاری تیمهای حرفهای متشکل از ارزیابان ارشد، ارزیابان و مشاهدهگران اجرا گردید و شرکتهای متقاضی حضور در جایزه پس از طی مراحل ارزیابی موفق به کسب تندیس و گواهینامه شدند.
در پایان این همایش نیز نتایج ارزیابی و جوایز سومین دوره جایزه مدیریت دانشی در سطوح تندیس و گواهینامه به سازمانهای برگزیده اهدا شد.
هلدینگ نسیم سلامت پاسارگاد مفتخر است که اعلام دارد که در بین شرکتکنندگان امسال، موفق به اخذ تندیس بلورین از سومین کنفرانس بینالمللی مدیریت دانشی با رویکرد رهبری دانشگران شده است.